Skip to content
Perapi Hair Fall Solution Sunsilk 320ml imej di hadapan pek
Press escape key to close modal

Perapi Hair Fall Solution

Untuk rambut yang begitu kuat dan mampu melawan keguguran rambut!
Bosan dengan rambut gugur? Formula eksklusif ini, dengan Kompleks Vitamin Soya, menyuburkan dan memulihkan rambut anda secara mendalam, agar ia kuat dan kelihatan sihat, dengan pengurangan rambut gugur sehingga 10 kali**, agar keyakinan anda terserlah dengan rambut yang menawan. 

* Disebabkan oleh pengurangan masalah rambut putus, ujian makmal berbanding syampu tanpa perapi
** Disebabkan oleh masalah rambut putus, ujian makmal, syampu dan perapi berbanding syampu tanpa perapi
Sesuai untuk isu Rambut Gugur

Formulanya yang eksklusif menyuburkan dan memulihkan rambut anda secara mendalam dengan pengurangan rambut gugur sehingga 10 kali*, agar rambut anda kuat dan kelihatan sihat.

*Disebabkan oleh masalah rambut putus, ujian makmal, syampu dan perapi berbanding syampu tanpa perapi
Sedia? Tuang ke tapak tangan anda, ratakan pada rambut anda terutama sekali di hujungnya, lalu bilas sehingga bersih. Inginkan rambut yang lebih terserlah dan menawan? Gunakan produk ini bersama dengan rangkaian produk Sunsilk yang lain.
Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Perfume, Dipropylene Glycol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Sodium Chloride, Lactic Acid, Disodium EDTA, Cyclotetrasiloxane, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, PEG-7 Propylheptyl Ether, Magnesium Nitrate, Lysine HCl, Zinc Gluconate, Climbazole, Panthenol, Hydrolyzed Soy Protein, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Acetic Acid