Skip to content
Perapi Soft and Smooth Sunsilk 320ml imej di hadapan pek

Perapi Soft & Smooth

Untuk rambut yang kekal lembut dan licin!
Ucap selamat tinggal kepada rambut kasar dan kering! Formula eksklusif ini dengan Teknologi Moisture-Lock dan 5 Minyak Semula Jadi. Ia mengekalkan kelembapan rambut anda, supaya rambut anda kelihatan sihat, kuat dan lembut apabila disentuh, agar keyakinan anda terserlah dengan rambut yang menawan.  
Sesuai untuk Rambut Kering (kelihatan kering tetapi tiada hujung rambut yang bercabang)

Formulanya yang eksklusif membantu anda mengucapkan selamat tinggal kepada rambut kasar dan kering, agar rambut kelihatan sihat, kuat dan lembut apabila disentuh!
Sedia? Tuang ke tapak tangan anda, ratakan pada rambut anda terutama sekali di hujungnya, lalu bilas sehingga bersih. Inginkan rambut yang lebih terserlah dan menawan? Gunakan produk ini bersama dengan rangkaian produk Sunsilk yang lain.
Water, Cetearyl Alcohol, Perfume, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Sodium Chloride, Glycerin, Lactic Acid, Disodium EDTA, Cyclotetrasiloxane, PEG-7 Propylheptyl Ether, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, Magnesium Nitrate, Camellia Oleifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Lysine HCl, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Sodium Sulfate, Acetic Acid, CI 15985, CI 19140