Skip to content
Syampu Hair Fall Solution Sunsilk 320ml imej di hadapan pek
Press escape key to close modal

Syampu Hair Fall Solution

Untuk rambut yang begitu kuat dan mampu melawan keguguran rambut!
Bosan dengan rambut gugur? Formula eksklusif ini, dengan Soya Vitamin Complex, menyubur dan memulihkan rambut anda secara mendalam, supaya ia kuat dan kelihatan sihat, dengan pengurangan rambut gugur sehingga 10 kali**, agar keyakinan anda terserlah dengan rambut yang menawan. 

* Disebabkan oleh pengurangan masalah rambut putus, ujian makmal berbanding syampu tanpa perapi
** Disebabkan oleh masalah rambut putus, ujian makmal, syampu dan perapi berbanding syampu tanpa perapi
Sesuai untuk isu Rambut Gugur

Formulanya yang eksklusif menyuburkan dan memulihkan rambut secara mendalam, agar ia kuat dan kelihatan sihat, dengan pengurangan rambut gugur sehingga 10 kali*.

*Disebabkan oleh masalah rambut putus, ujian makmal, syampu dan perapi berbanding syampu tanpa perapi
Sedia? Tuang ke tapak tangan anda, ratakan pada rambut anda, urut dengan lembut, lalu bilas sehingga bersih. Inginkan rambut yang lebih terserlah dan menawan? Gunakan produk ini bersama dengan rangkaian produk Sunsilk yang lain.
Water, Sodium Laureth Sulfate, Dimethiconol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Perfume, Carbomer, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Sulfate, Citric Acid, Disodium EDTA, Mica, Sodium Benzoate, Cyclotetrasiloxane, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Titanium Dioxide, Magnesium Nitrate, Lysine HCl, Zinc Gluconate, Climbazole, Panthenol, Hydrolyzed Soy Protein, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylisothiazolinone, Acetic Acid