Skip to content
Syampu Perfect Straight Sunsilk 320ml imej di hadapan pek
Press escape key to close modal

Syampu Perfect Straight

Untuk rambut lurus bermaya yang beralun bersama anda!
Anda fikir rambut lurus membosankan? Fikir semula! Formula eksklusif yang menceriakan rambut lurus. Dengan Protein Sutera, dan Teknologi Straight-Lock memelihara lembut setiap helaian rambut tanpa menyebabkannya melekap antara satu sama lain, agar keyakinan anda terserlah dengan rambut yang menawan.
Rambut begitu bersinar, lembut beralun!*

*Dengan penggunaan syampu dan perapi berbanding syampu tanpa perapi
Sesuai untuk Rambut Kembang dan Lurus

Formulanya yang eksklusif memelihara lembut setiap helaian rambut tanpa menyebabkannya melekap antara satu sama lain.
Sedia? Tuang ke tapak tangan anda, ratakan pada rambut anda, urut dengan lembut, lalu bilas sehingga bersih. Inginkan rambut yang lebih terserlah dan menawan? Gunakan produk ini bersama dengan rangkaian produk Sunsilk yang lain.
Water, Sodium Laureth Sulfate, Dimethiconol, Cocamidopropyl Betaine, Perfume, Sodium Chloride, Carbomer, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Amodimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Mica, Sodium Benzoate, Cyclotetrasiloxane, Trideceth-10, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Magnesium Nitrate, Mineral Oil, Hydrolyzed Silk, Dimethyl Palmitamine, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Benzoic Acid, Acetic Acid, Sodium Sulfate, CI 17200